top of page
2020-10-09 Esther en Rick (originele kwa

Bruiloften

Een bruiloft is een dag om niet te vergeten en daarom moet alles die dag kloppen. Ik zorg niet alleen voor het boeket, maar voor het hele concept. Autostukken/ versieringen, corsages, polscorsages, haar versieringen en nog meer. Alles in de gewenste stijl en kleur.

 

Al helemaal ideeën hoe je het wilt hebben of juist nog niet? Wil je alles uitbundig, opvallend of juist ingetogen? Jullie wensen staan centraal.

 

Wil je alles met verse bloemen, droogbloemen of een combinatie hier van? Alles is mogelijk!

             

Ik ga graag met je in gesprek om te luisteren wat je mooi vind. Samen probeer ik het juiste te vinden wat in jullie totaal plaatje past.

Corsages

Corsages kun je in alle maten en soorten maken. Het kan alleen met verse bloemen of juist met droogbloemen. Ook is een combinatie van beide mogelijk. Ook een haarcorsage of losse bloemen in je haar? Alles kan.

Een aantal jaar geleden was het zo dat alle dag gasten een corsage kregen. Tegenwoordig is iedereen vrij in deze keuze. Kies je er voor om alleen de bruidegom een corsage te geven of ook nog de ouders? Het is helemaal wat je zelf wilt.

Autostukken

Iedere auto is anders en deze kun je allemaal op een andere manier versieren. Ook ligt het er hier aan hoeveel bloemen je zelf op de auto wilt hebben. Bij de een mag het een mooi royaal stuk zijn, maar de ander vind een kleine versiering al voldoende.

De autostukken die je het meeste ziet is een bloemstuk op de motorkap, een guirlande onder het raam of een festoen aan de spiegels. Ieder bloemstuk is in het gewenste formaat en kleur te maken.

Versieringen

Wil je op de feestlocatie of juist bij jou thuis ook nog versiering van bloemen? Dit kan zeker. In gesprek met jullie kan ik laten weten wat ik voor jullie kan betekenen.

bottom of page